Τζόκοβιτς: «Αυτή η δικαστική νίκη είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου»

BLUE FOX™

Active member
3166050.jpg

bytesc10.gif

«Αυτή η δικαστική νίκη είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου». Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την απόφαση του αυστραλιανού δικαστηρίου για την πολύκροτη πλέον υπόθεση της βίζας του.

Η οικογένειά του στις 15.00 ώρα Ελλάδος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα γεγονότα. Ωστόσο, ο Τζόκοβιτς, παρά τη διαβεβαίωση του πατέρα του ότι θα έστελνε το μήνυμά του μέσω βίντεο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν εμφανίστηκε.

Στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρευρέθηκαν μεγάλα διεθνή ΜΜΕ προκειμένου να ακούσουν τις δηλώσεις για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, η οικογένεια αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο «Νόλε», ενώ ευχαρίστησε τη Δικαιοσύνη που τον δικαίωσε, τονίζοντας ότι αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του Australian Open.

Ο αδερφός του Νόβακ, ο Τζόρτζε, μίλησε πρώτος στη συνέντευξη Τύπου της οικογένειας, λέγοντας: «Πρέπει να στείλουμε αγάπη στον "Νόλε" και να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση ως νικητής στο τέλος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δικαστικό σύστημα της Αυστραλίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δικαστή Κέρι για όσα έγραψε σε αυτή την υπόθεση. Έδωσε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια».

«Ήταν μια τεράστια πρόκληση για εμάς ως οικογένεια. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να συμμορφωθούμε με όλα τα πρωτόκολλα. Είμαστε πολύ συναισθηματικοί και είναι πολύ δύσκολο για εμάς να υπερασπιστούμε τον Νόβακ χωρίς να προσβάλουμε κανέναν», συνέχισε ο αδερφός τού Τζόκοβιτς.

«Η αλήθεια και η δικαιοσύνη βγήκαν στο φως και με το παρόν θέλω να ευχαριστήσω το νομικό σύστημα της Αυστραλίας και τον δικαστή Κέρι, ο οποίος ήταν αμερόληπτος και ουδέτερος, καθώς έλαβε υπόψη όλα τα δεδομένα από τότε που προσγειώθηκε ο Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, συμπεριλαμβανομένου του εκφοβισμού που υπέστη», πρόσθεσε.

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντέδρασε στις εξελίξεις:

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας μου. Παρά τα όσα έχουν συμβεί, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να ανταγωνιστώ το Australian Open. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα που έχουμε, μπροστά στους καταπληκτικούς οπαδούς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Members online

No members online now.